תפוחונים ממולאים בפיצוחים

תפוחונים ממולאים בפיצוחים

תפוחונים ממולאים בפיצוחים קינוחים

מצרכים

6 תפוחי גרנד סמיט
בקבוק יין אדום יבש
1 כף שטוחה קינמון
1 כוס סוכר חום
1 כוס מיקס אגוזים ושקדים טבעיים

אופן ההכנה

1. מרוקנים את התפוחים מליבתם.
2. מבשלים את התפוחים ביין אדום, קינמון וסוכר חום עד לריכוך קל. מוציאים את התפוחים ומצננים מעט.
3. ממלאים את התפוחים בתערובת האגוזים ומעט דבש, ואופים בתנור עם רוטב היין בו בושלו למשך 15 דק’.
4. מוציאים מהתנור ומזלפים דבש טהור.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות