פוקצ'ה אנטי פסטי

פוקצ'ה אנטי פסטי

פוקצ'ה אנטי פסטי לא זה ולא זה

מצרכים

• 500 גרם קמח לבן
• 1 כפית גלוטן
• 35 גרם שמרים
• 280 מ"ל מים פושרים
• כף מלח
• כף גדושה תערובת אנטיפסטי מבית חוות דרך התבלינים
• 3 כפות שמן זית

מכינים

1. לשים כחמש דקות במיקסר את הקמח השמרים והמים, מוסיפים את יתרת החומרים ולשים עוד כרבע שעה. הבצק רך ודביק וזה בסדר. מעבירים לקערה משומנת.
2. מתפיחים בטמפרטורת החדר כשעה ומיד מעבירים לתפיחה איטית של כשעתיים בקירור.
3. מוציאים
4. מעצבים בשמן ארבע פוקצות מאורכות ומתפיחים כחצי שעה.
5. מחממים תנור ל 220 מעלות.
6. אפשר לשים על הפוקצ'ות ירקות: פלפלים,חצילים,עגבניות,ארטישוק, תאנים, גבינה כחולה
7. אופים כרבע שעה
8. כשהפוקצ'ה יוצאת מהתנור מורחים אותה בשמן זית מתובל בתערובת אנטיפסטי

שינוי גודל גופנים
ניגודיות