סלט שוק

סלט שוק

סלט שוק סלטים

מצרכים

1 גליל סנט מור
1 סברס
3 שסק
1 פילה של לימון
12 עלים של חובזה
12 יח' במיה
3 צנוניות
שמן זית
1/2 כפית סומק
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

ורבים את הבמיה במחבת עם טיפה שמן זית
מוציאים את הגרעינים מהשסקוחותכים לקוביות גסות את השסק והסברס
מפלטים לימון אחד
חותכים דק את הצנוניות
על המנגל צורבים את גליל הסנט מור – כדקה מכל צד כך שכל הגליל יעבור חימום
מערבבים את כל הירקות בקערה עם סומק, קורט מלח, קורט פלפל שחור ושמן זית
מעבירים לצלחת הגשה, בוצעים את הסנט מור בצורה חופשים וגסה מעל
ומגישים באהבה.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות