מרק ערמונים חורפי

מרק ערמונים חורפי

מרק ערמונים חורפי חורף

חומרים ל-4 מנות

1/4 כוס שמן זית
2 גזרים פרוסים דק
1 בצל פרוס דק
2 שיני שום קצוצות גס
כף קורנית
300 גרם ערמונים קלופים
4 כוסות ציר ירקות עשוי עם אבקת מרק טבעית של חוות דרך התבלינים
250 מ”ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
1 כף תערובת מלח ים אטלנטי עם פלפל שחור גרוס של חוות דרך התבלינים

אופן ההכנה

1. מחממים שמן זית בסיר בינוני ומטגנים גזר, בצל, שום ותימין עד הזהבה.
2. מוסיפים ערמונים וציר ירקות ומבשלים 40 דקות.
3. מוסיפים שמנת מתוקה ומבשלים 5 דקות נוספות. טוחנים בבלנדר יד ומסננים. מתבלים במלח ופלפל.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות