טארט תפוחים

טארט תפוחים

טארט תפוחים קינוחים

בצק פריך

• 220 גרם קמח
• 100 גרם אבקת סוכר
• 100 גרם שקדים טחונים
• 200 גרם חמאה קרה מאוד חתוכה לריבועים
• מעט תמצית וניל
• חלמון
• 100 גרם חליטת סיידר תפוחים מבית חוות דרך התבלינים

מכינים בצק לתבנית 24

1. במעבד מזון שמים קמח, שקדים, אבקת סוכר וקוביות חמאה ומעבדים בפולסים קצרים.
2. מוסיפים וניל וחלמון ומעבדים עוד שמן קצר עד להיווצרות בצק.
3. עוטפים בצורת פיתה בניילון נצמד ומקררים שעה.

למילוי

• 50 גםר חמאה
• 6 תפוחי גרני-סמיט קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
• חצי כוס סוכר
• 5 כפות דבש
• 250 ג"ר חליטת סיידר תפוחים

אופן ההכנה

1. במחבת גדולה מחממים את החמאה,מפזרים את החליטה על החמאה על מנת לפתוח את כל הטעמים שבה.
2. מניחים את התפוחים ומטגנים מעט על אש גבוהה
3. מוסיפים סוכר ודבש.
4. מבשלים עוד כחמש דקות לאידוי הנוזלים, מכבים ומצננים.
1. משמנים תבנית 24
2. מרדדים את הבצק הקר ומצמידים לתבנית.
3. אוספים את כל השאריות לכדור ומקפיאים.
4. מפזרים מעט שקדים טחונים על תחתית הבצק
5. שופכים את מלית התפוחים.
6. מוציאים מהפריזר את כדור הבצק ובעזרת פומפיה מגרדים מעל הטארט.
7. אופים בחום של 165 מעלות כ 40 דקות או עד שהבצק זהוב מאוד.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות