דג בתערובת אנטי פסטי והדרים

דג בתערובת אנטי פסטי והדרים

דג בתערובת אנטי פסטי והדרים דגים

מצרכים

• 4 דגים יפים שלמים ומנוקים פרידה/ דניס/ בורי
• 4 תפוזים פרוסים לעיגולים
• 4 תפוזים סחוטים למיץ
• 3 לימונים פרוסים לעיגולים
• 50 גרם תערובת אנטיפסטי מבית חוות דרך התבלינים
• 8 שיניי שום פרוסות דק
• חצי כוס יין לבן
• רבע כוס שמן זית
• רבע כוס יין לבן

מכינים

1. מחממים תנור ל 220 מעלות.
2. מניחים את הדגים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
3. בכל אחד מבטן הדגים מניחים 2 שיניי שום פרוסות , מיץ מתפוז אחד, מלח ופלפל ואת תערובת האנטי פסטי.
4. על עור הדג חורצים בסכין 3 חריצים עמוקים בשני הצדדים.
5. מזליפים יין ומורחים בשמן זית.
6. מניחים את פרוסות הלימונים ואתהתפוזים בתבנית הדגים.
7. אופים כרבע שעה או עד שהדג מוכן.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות