ברוסקטת גבינת עיזים

ברוסקטת גבינת עיזים

ברוסקטת גבינת עיזים איטלקי

מצרכים

• לחם תבלינים
• גליל של גבינת סנט מור
• 3 ראשי חסה טובה, למשל סלנובה
• 3-4 שזיפים / 10 תאנים
• 50 גרם תערובת שפע לסלט של חוות דרך התבלינים
• רוטב וניגרט
• דבש

לחם תבלינים

• המתכון לתבנית "אינגליש קייק"
• 200 גרם דבש
• 100 גרם שמנת מתוקה/ חלב/ מים
• 2 ביצים L
• 50 גרם סוכר
• 200 גרם קמח לבן
• 10 גרם אבקת אפייה
• כפית תמצית וניל
• חצי כפית קינמון
• קורט אגוז מוסקט
• קורט ציפורן
• קורט אניס

מכינים

1. מנפים את כל החומרים היבשים והתבלינים.
2. מוסיפים פנימה את השמנת והביצים.
3. מחממים במיקרו עד המסה סוכר ודבש, מוסיפים לתערובת ומערבבים.
4. יוצקים לתבנית ואופים כשעה על חום של 180 מעלות.
5. מקררים ו פורסים לפרוסות עבות.

ויניגרט לסלט

• 30 מ"ל מיץ לימון
• 30 מ"ל חומץ בן יין לבן
• 120 מ"ל שמן קנולה
• כף מחוקה של חרדל חלק
• כפית דבש

מכינים

1. משקשקים את כל החומרים בצנצנת סגורה.
2. חותכים את גבינת סנט מור לפרוסות עבות
3. מניחים כל פרוסת גבינה על פרוסת לחם תבלינים.
4. מחממים תנור ל 180 מעלות ומניחים את הברוסקטות על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
5. כשהגבינה מתרככת ונמסה מעט על הלחם מוציאים מהתנור.
6. מניחים את החסה בקערה
7. חותכים את השזיפים או התאנים ומוסיפים
8. משקשקים את כל חומרי הרוטב בצנצנת סגורה.
9. מוסיפים את הרוטב לקערה ומערבבים
10. מניחים מעל את הברוסקטות, מזליפים מעט דבש על הגבינה ומגישים מיד.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות