אוזני המן מלוחות

אוזני המן מלוחות

אוזני המן מלוחות חגים

(תערובת בצל וסומק לגבינה מכילה: בצל מיובש, סומק טחון)

החומרים לבצק הפריך

200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 שמנת חמוצה
3 כוסות קמח
מעט מלח

החומרים למילוי 1

חבילת קוטג'
1/2 חבילת גבינת כנען
1/2 כף קצח
מלח, פלפל
1 כף זעתר
1 ביצה
2 כפות תערובת לבצל וסומק של חוות דרך התבלינים

החומרים למילוי 2

1 בטטה מקולפת שבושלה 20 דק'
1/2 חבילת גבינת כנען
3 כפות קצח
מלח, פלפל
1 ביצה
1 קוטג'
1/2 גבינת כנען

אופן ההכנה

1. מערבבים במעבד מזון אלת חומרי הבצק עד לקבלת פירורים. ידנית מעבדים את הבצק להיות אחיד ומשטחים.
2. מכניסים למקרר לשעה/שעתיים.
3. יוצרים מהבצק כדורים קטנים. במרכז כל כדור מניחים כף מהתערובת הרצויה.
4. יוצרים צורת אוזן המן ומניחים בתבנית עם נייר אפיה.
5. מורחים מעל כל אזני ההמן ביצה טרופה.
6. מכניסים לתנור שחומם מראש, 180 מעלות למשך 20 דק' או עד להזהבה.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות