סדנת תבלינים ומתוקים

בהנחיית יעל מונסטר- סטודיו מתוק

כמה מילים על סטודיו מתוק
יעל מונסטר, שוקולטיירית וקונדיטורית ובעלת סטודיו מתוק, אשר גילתה לפני יותר מעשור את אהבתה לקינוחים ואפיה, ובעיקר – לשוקולד.
את 'סטודיו מתוק' הקימה מתוך הרצון לשתף ולהעביר את הידע הרב שרכשה בתחום עם השנים.
בשוקולד ובאפיה ניתן ליצור כל פנטזיה,לשלב מרקמים, סגנונות יצירה, צבעוניות, טעמים, מקוריות וחדשנות אין סופית.

סדנת שוקולד חווייתית ומעשית המלמדת על השילוב בין העולם המתוק לעולם התבלינים- גרנולות, צ'ילי, קינמון, אגוזים ועוד.
מהלך הסדנה:
חלק א'
נאזין להרצאה חווייתית על חוות דרך התבלינים וההיסטוריה של משפחת ציטרשפילר, מייסדי החווה, בה נכיר את סגולות התבלינים המשתלבים היטב עם עולם השוקולד.
נאזין להסבר קצר על מקורו של אגוז הקקאו ועל מרכיביו השונים של השוקולד.
חלק ב'
נלמד יחד את השיטה הביתית לטימפרור שוקולד אותה תוכלו ליישם בביתכם.
נלמד את עקרונות העבודה עם חומרי הגלם ונתנסה במגוון טכניקות, כל אחד יגלה את כישרונותיו החבויים בעבודה פעילה עם חומר הגלם.
נכין פרלינים לפי השיטה המסורתית.
נכין טראפלס מפנקים עטופים בשוקולד
ניצור מגוון ממתקי שוקולד ייחודיים.
ניצור שילובים מעניינים הפותחים זווית חדשה בטעמי השוקולד
בעזרת תבלינים, חליטות ועשבי תיבול מיוחדים ומגוונים
אותם תוכלו לטעום ולהריח בחווה.
ביקור בחנות התבלינים המציעה מאות תערובות, תבלינים
וצמחי מרפא עם סל טיפים נרחב.

משך הסדנא: שעה וחצי עד שעתיים כולל הרצאה על התבלינים.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות