תאוות בשרים בין הכרמים – חגיגה של בשר ויין

בשנים האחרונות אנו עדים לפריחה בתחום יצור והבנת היין בישראל המלווה את התפתחות העולם הקולינארי הישראלי בכלל. בסדנה זו נלמד כיצד לשלב יינות שונים במנות בשר, בתוספות שלצידן ואפילו בסלטים ובקינוח, ליצירת ארוחת גורמה בניחוח הכרמים.
בסיומה של הסדנה תתיישבו לארוחת גורמה בניחוח כרמים, ותתענגו על תאוות הבשרים אותה התקנתם.

תפריט

(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

  • מרק דלעת ותפוזים ביין לבן ועדשים שחורות
  • רצועות בקר בדובדבנים ויין בניחוח בלסמי
  • חזה עוף ממולא בסולת, מנגולד ושקדים בזיגוג סילאן ושום
  • קציצות טלה במרווה יין אדום ולימונים כבושים
  • קישואים ממולאים בבורגול ועשבי תיבול ברוטב רימונים ויין לבן
  • טנזיה של פירות יבשים ויין על מצע של פריקי חיטה מעושנת
  • סלט סלק ותפוחים ירוקים במייפל וחומץ יין אדום
  • סלט עלי תרד חיים ופלפלים בנענע בויניגרט יין וחרדל
  • קינוח- אגסי הלנה ביין ממולאים בקרם אגוזים

משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים,
ניתן בתוספת תשלום כלי הגשה מזכוכית.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות