סדנת סושי

הסושי, תרומתה הגדולה של יפן לקולינריה העולמית, הפך בעשור האחרון מאוכל יוקרתי ליאפים יחידי סגולה, למזון אהוב כמעט בכל בית, על ילדים ומבוגרים מכל המגזרים והטעמים.
למרות שכולם יודעים שסושי בסיסי הוא בסך הכל אורז עם ירקות ודג נא, מגולגלים בתוך אצה – יש נטייה לחשוב שלהכין סושי במטבח הבית זה מסובך.
למרות הפשטות היחסית, יש משהו קסום בסושי ובמטבח היפני בכלל, אולי בגלל האיזון בין הצבעוניות העזה והטעמים הדרמטיים של הרטבים לעידון ולאסתטיקה של ההגשה. סושי עשוי היטב יכול להיות יצירת אומנות של ממש וההכנה של סושי היא תהליך רב חושי המשלב צבע, מגע עדין ומדויק עם טעם משובח. כל אלה הופכים סדנת סושי לחוויה של ממש.

מה בסדנה?

– בישול נכון של אורז לסושי בשיטה המסורתית
– תיבול והכנת האורז לעבודה
– חיתוך נכון של הדגים והירקות
– הכנת תוספות – ספייסי מיונז וטריאקי.
– הכנת סושי בשלל צורות: הוסומאקי, פוטומאקי, אינסיידאוט, קונוסים וסנדוויץ' סושי

משך הסדנא: שעה וחצי כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום
כלי הגשה מזכוכית.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות