סדנת בישול תאילנדי

המטבח התאילנדי הוא ללא ספק הנציג המרשים והמרתק ביותר של האוכל האסייתי. תאילנד הינה ארץ רבת מהגרים – מסין, וייטנאם, קוריאה, אינדונזיה ועוד ועוד דבר המשתקף היטב באוכל שהוא המגוון והעשיר ביותר ביבשת. מדובר באוכל ססגוני, עז טעם ומגוון עד לבלי גבול, אך יותר מכך – הוא אחד המטבחים הבריאים בעולם. בסדנה נלמד איך להשתמש בחלב קוקוס ולמון גראס, איך להכין את משחות הקארי הצבעוניות ואיך להוציא ממטבחינו הביתי את הטעם האותנטי של תאילנד.

תפריט

(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

  • פד תאי – מנת הדגל של הרחוב – אטריות מוקפצות בבוטנים ותמרהינדי
  • טום יאם – מרק חמוץ חריף בתוספת כדורוני עוף
  • עוף בקארי ירוק וחלב קוקוס
  • אגרול תאילנדי – הגרסה המקומית והמשודרגת למאכל הסיני
  • תבשיל בקר בנוסח פאננג עם קארי אדום
  • עוף מאסאמן עם בטטות
  • כיסוני בצק אווריריים ממולאים בבשר מתובל מאודים על מגשי דים סאם
  • סלט פומלה
  • קינוח- בננות מטוגנות

משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום
כלי הגשה מזכוכית.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות