סדנת בישול גריל ארץ ישראלי

אומרים לנו שאין מטבח ישראלי, בכל זאת התפריט של הסדנא מוכר לכולנו ולא שייך לאף עם אחר.
ישראל היא ארץ של קיבוץ גלויות וגם מטבחה הוא כזה. השילובים שניתן למצוא אצלנו הם ייחודיים לנו: קבב רומני על טחינה לבנונית, סיגרים מרוקאים במילוי קבנוס איטלקי וזיתים סוריים ועוד.

תפריט

(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

  • שיפודי אנטריקוט וירקות צלויים בגריל פחמים
  • קבבוני בקר וטלה על טחינה ירוקה
  • חזה עוף במרינדת סילאן וסויה על מצע של פטריות ובצל
  • סיגרים במילוי קבנוס תפוחי אדמה וזיתים סוריים
  • קישואים ממולאים בבורגול ושלל עשבי תיבול ברוטב רימונים
  • טנזיה של בצל מקורמל עם פירות יבשים ושקדים בליווי אורז בסמטי
  • תפוחי אדמה אפויים בניחוח רוזמרין
  • סלט ישראלי קצוץ דק
  • סלט סלק ותפוחים במייפל ולימון
  • סלט ירוק – חגיגה של חסות עלים ואגוזים בויניגרט חרדל ודבש
  • קינוח – כוסיות שוט במילוי טראפל שוקולד וקוקוס עם חלבה מסולסלת

משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום כלי הגשה מזכוכית.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות