סדנת בישול גורמה צמחוני

למרות הדעה הרווחת, בישול ללא בשר הוא אתגר משמעותי ודורש מהמבשל להכיר טכניקות בישול מתקדמות. בסדנה שלפנינו נלמד להכין מנות גורמה רבות ומגוונות אשר יצטרפו לשולחן עשיר ומפתה שיהיה צמחוני, טעים ומזין.

תפריט

(יכול להשתנות על פי עונה וכמות המשתתפים)

  • פסטה פנה ברוטב ארבייטה של עגבניות וזיתים שחורים
  • קלצונה בטאבון במילוי של פלפלים קלויים וירקות
  • קישואים ממולאים בבורגול ושלל עשבי תיבול ברוטב רימונים
  • דאל קשמירי – נזיד עדשים ירוקות ברוטב תמרהינדי מתקתק
  • אגרול ויאטנמי – דפי אורז במילוי ירקות מוקפצים בסויה וסומסום
  • טנזיה מרוקאית – תבשיל של בצל מקורמל ופירות יבשים בסילאן תמרים ויין מוגש על אורז בסמטי
  • סלט פנצנלה – עגבניות, צנוניות וגזר עם קרוטונים וזיתים שחורים
  • סלט עלים חיים עם ג'וליאן גזר וחמוציות מיובשות ביין לבן ודבש
  • סלט סלק ותפוחים במייפל ולימון
  • קינוח – כוסיות שוט במילוי טראפל שוקולד עם חלבה ואגוזי מלך

משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום
כלי הגשה מזכוכית.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות