סדנת בישול איטלקי בשרי

מטבח האיטלקי נחשב לאחד המטבחים המשובחים והמוכרים בעולם. לרוב מזוהה המטבח האיטלקי עם סוגים שונים של פסטה, לחמים, ועוד, אך הוא מגוון בהרבה. הוא הושפע בעיקר ממטבחים של העמים שחיו באיטליה כמו הרומאים, הנורמנים והלומברדים, אך מושפע גם ממטבחים אחרים משאר חלקי העולם. המטבח האיטלקי נותן דגש על שמן זית, עגבניות ושאר ירקות טריים, בצק איכותי ועוד.

תפריט

(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

  • קרפצ'יו סינטה ברוטב חרדל ודבש לצד תפוחי אדמה אפויים
  • חזה עוף במילוי פולנטה של סולת עם מנגולד ושקדים בזיגוג סילאן ושום
  • רביולי עגל בפלפלים קלויים ושמן זית
  • פטוציני ברוטב ארביאטה פיקנטי עם זיתים ופטריות
  • קישואים ממולאים בבורגול ועשבי תיבול ברוטב רימונים
  • סלט פנצנלה של עגבניות וקרוטונים
  • סלט עלים חיים עם ג'וליאן גזר וחמוציות מיובשות חרדל ודבש
  • קינוח- טרטופו שוקולד וקוקוס בקולי פירות

משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום
כלי הגשה מזכוכית.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות