אולה מקסיקו! סדנת בישול מקסיקני

המטבח המקסיקני מיצג היטב את ארצו ואנשיה – הוא צבעוני מאד, מלא שמחה ועוקצנות ומגוון ביותר. האוכל המקסיקני הוא שילוב מרתק בין המאכלים המיוחדים של שבטי האינדיאנים של דרום אמריקה יחד עם הטעמים שהביאו עמם הכובשים הספרדים שהגיעו במאה ה-16. הוא משלב את החומרים הטבעיים ליבשת אמריקה – התירס, העגבניות, הקקאו והדגים האטלנטיים עם האורז, השעועית והבקר הספרדיים וכל זה טובל ברטבים מתובלים ועשירים ועטוף בשלל סוגי לחמים.

תפריט

(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

  • פד תאי – מנת הדגל של הרחוב – אטריות מוקפצות בבוטנים ותמרהינדי
  • סביצ'ה – נתחי דג ים בכבישה מהירה עם לימון וצלפים מוגש עם נאצ'וס תוצרת בית
  • רול טורטייה – טורטייה ביתית עם נתחי עוף צלויים ירקות וסלסה טריה
  • צ'ילי קון קרנה – נזיד שעועית עם בשר בקר ברוטב עגבניות מקסיקני מוגש על אורז
  • אמפנדס – כיסוני בצק פריך במילוי של גרגרי תירס עם זיתים וצימוקים
  • סלט שעועית שחורה עם פלפלים גזר ותירס מתוק
  • סלט קינואה נוסח מקסיקו
  • סלט קיסר
  • קינוח – צ'ורוס – פחזניות מקסיקניות מטוגנות בציפוי קינמון וסוכר

משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום
כלי הגשה מזכוכית.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות